Antena 3 CNN Life Zodii predispuse la bani in 2015. Când te va lovi norocul

Zodii predispuse la bani in 2015. Când te va lovi norocul

Zodii predispuse la bani in 2015. Când te va lovi norocul
de O.P.    |    13 Feb 2015   •   13:24
Astrologii sustin ca alinierea planetelor anul acesta aduce mari surprize financiare pentru toti nativii zodiacului. Astfel, exista o serie de zodii predispuse la bani in 2015. Afla cand te va lovi norocul financiar.

BERBEC CAND TE VA LOVI NOROCUL FINANCIAR Berbecii au un 2015 destul de echilibrat din punct de vedere financiar. Insa pe la mijlocul anului, se pare ca vor avea parte de casrtiguri suplimentare. Asadar, in luna iunie si in luna august ar trebui sa se astepte la castiguri suplimentare.

TAUR CAND TE VA LOVI NOROCUL FINANCIAR Taurii nu au un 2015 prea bun din punct de vedere financiar, in marea lui parte. Insa, spre finalul anului acest lucru se va schimba. Poate odata cu schimbarea locului de munca, in luna septembrie vor incepe sa-si revina din punct de vedere financiar, apogeul financiar al acestui an fiind in decembrie.

GEMENI CAND TE VA LOVI NOROCUL FINANCIAR Un an incredibil de bun din punct de vedere financiar pentru Gemeni! Pe parcursul intregului an vor face bani multi, insa ii vor folosi pentru investitii necesare. Insa nu ii va intrista acest lucru, fiind placerea lor sa investeasca in lucruri si evenimente care le plac.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop bani
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close