Antena 3 CNN Meteo ANM: Revin ploile și scad temperaturile! Prognoza meteo 23 aprilie 2021

ANM: Revin ploile și scad temperaturile! Prognoza meteo 23 aprilie 2021

Meteorologii anunță că vremea se va răci din nou, iar românii vor avea parte de ploi vineri, de ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, dar și duminică, de sărbătoarea Floriilor.

ANM: Revin ploile și scad temperaturile! Prognoza meteo 23 aprilie 2021
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    23 Apr 2021   •   07:57

Prognoza meteo 23 aprilie 2021. Vremea în țară

În această dimineață, cerul prezintã înnorări în mare parte din ţarã şi doar cu totul izolat plouã slab în Banat şi în Maramureş. Vântul suflã slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în nordul Carpaţilor Orientali, la altitudini mari. La ora 05 se înregistrau valori termice cuprinse între -3 grade la Miercurea Ciuc şi 16 grade la Bucureşti-Afumaţi. Pe suprafeţe mici în estul Transilvaniei se semnaleazã ceaţã.

Astăzi, vremea se va menţine apropiatã de normal din punct de vedere termic în regiunile sudice, iar în restul teritoriului va deveni rãcoroasã. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade în estul Transilvaniei şi 21 de grade în Lunca Dunãrii. Cerul va fi temporar noros şi va ploua local în jumãtatea de est a ţãrii şi izolat în rest. Vor fi mai ales averse, însoţite şi de descãrcãri electrice. În zona montanã înaltã, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificãri la munte şi, local şi temporar, în celelalte regiuni.

Prognoza meteo 23 aprilie 2021. Vremea în țară

Vineri dimineața, cerul este mai mult noros, iar vântul suflã slab pânã la moderat. La ora 05 erau 13 grade la Bãneasa, 14 grade la Filaret şi 16 grade la Afumaţi.

Astăzi, vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros şi vor fi ploi slabe dimineaţa, iar în orele amiezii condiţii de averse însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificãri. Temperatura maximã va fi de 19...20 de grade.

De săptămâna următoare însă, meteorologii anunță ploi în aproape toate zonele țării.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close