Antena 3 CNN Meteo ANM a anunțat cum va fi vremea de Revelion! Prognoza meteo actualizată

ANM a anunțat cum va fi vremea de Revelion! Prognoza meteo actualizată

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea zilele următoare.

ANM a anunțat cum va fi vremea de Revelion! Prognoza meteo actualizată
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    27 Dec 2022   •   14:31

Este cod galben de vânt puternic la munte. Meteorologii anunță rafale de peste 90-100 de km/h.  

”Acest cod de intensificări ale vântului va fi valabil până la ora 15:00 și vizează altitudini mari, de peste 1800 m, din județele Caraș Severin și Hunedoara. 

Intensificări ale vântului vor fi și în restul țării, însă la viteze mult mai mici. Cel mult 50 de km/h. Dar asta se va resimți. 

Ploi avem și astăzi în centrul țării, în partea de est, la noapte izolat câțiva stropi de ploaie sau chiar lapoviță și ninsoare în Transilvania, Moldova. La munte este posibil să fie ninsori dar foarte slabe și trecătoare. 

Mâine nu mai este cazul de precipitații iar poimâine, chiar și răspoimâine, adică 29 și 30 decembrie, să avem ploi de scurtă durată în regiunile intracarpatice, poate izolat și în zona Moldovei. Ninsoare vom avea strict pe creste”, a explicat meteorologul Meda Andrei la Antena 3 CNN. 

Din păcate pentru iubitorii de zăpadă, meteorologii spun că aceasta nu își va face simțită prezența prea curând.  

”Anul acesta nu putem vorbi de zăpadă de Revelion, nu vom vorbi nici până spre jumătatea lunii ianuarie, dar deocamdată, până pe 4-5 ianuarie, vreme caldă, puține precipitații spre nord-vestul țării, acestea slabe și sub formă de ploaie. Fulguieli pot apărea în decursul acestei săptămâni însă doar la înălțimi de peste 1800 m, unde mai este deja, din loc în loc, strat de zăpadă. Dar mai jos nu!”, a concluzionat meteorologul la Antena 3 CNN.  

×
Subiecte în articol: prognoza meteo Revelion 2022
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close