Antena 3 CNN Meteo ANM anunţă temperaturi de vară, în mai multe zone ale României: "Să ne bucurăm de acest weekend" | Prognoza meteo actualizată

ANM anunţă temperaturi de vară, în mai multe zone ale României: "Să ne bucurăm de acest weekend" | Prognoza meteo actualizată

Potrivit ANM, în mai multe zone din România, temperaturile vor ajunge şi la 27°C. Prognoza meteo actualizată.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2024   •   17:50

Florinela Georgescu, director executiv al ANM, a anunţat prognoza meteo actualizată.

"Cele mai ridicate temperaturi le vom înregistra în regiunile sudice, temperaturi care vor depăși frecvent 27°C. Nu este exclus ca luni să fie ziua cea mai caldă și să avem și temperaturi de 30°C, dar foarte cald va fi în toată țara. Multe temperaturi de peste 24°C doar zona litorală va fi mai defavorizată, pentru că sub influența temperaturii apei, care este încă una foarte scăzută, acolo maximele vor fi doar între 16°C și 20°C de grade.

ANM, prognoza meteo. Cum va fi vremea în România

În restul țării însă, temperaturile sunt normale mai degrabă pentru începutul verii. Este adevărat însă că temperaturile din cursul nopților, chiar dacă sunt și ele în creștere, nu sunt chiar atât de ridicate ca într-o zi de vară.

Weekend-ul nu va fi doar foarte cald, dar va fi și cu o vreme în general frumoasă și cu mai puține intensificări ale vântului. Deci să profităm de acest weekend", a spus Florinela Georgescu, director executiv al ANM, la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close