Antena 3 CNN Meteo Veşti bune de la meteorologi | Cum va fi vremea în weekend | Prognoza meteo actualizată

Veşti bune de la meteorologi | Cum va fi vremea în weekend | Prognoza meteo actualizată

Meteorologii anunță că ne așteaptă un weekend cu temperaturi ridicate și soare în majoritatea regiunilor. Iată unde va fi cel mai cald, dar şi cum arată prognoza meteo în perioada următoare.

de Claudia Popovici    |    18 Mai 2023   •   17:05

Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat ce temperaturi vom avea în acest weekend şi la ce să ne așteptăm de săptămâna viitoare. 

"Vorbim într-adevăr de temperaturi care la scara întregii țări, chiar începând de mâine, se vor situa între 20 până la 28 grade la fel și sâmbătă, 21- 27 grade.

Începutul săptămânii viitoare va fi caracterizat de valori cuprinse între 20 până la 26 grade ceea ce înseamnă valori termice apropiate de normele perioadei.

Vorbim însă și de posibilitatea să mai avem fenomene de instabilitate atmosferică caracterizate prin averse, descărcări electrice pe parcursul după-amiezelor.

Citeşte şi: Perioada 2023-2027 va fi aproape sigur cea mai caldă înregistrată vreodată pe Terra

ANM, prognoza meteo: Vremea în România

Mâine, în zona de munte și local în partea de vest, sud și centru a țării, izolat vor fi și condiții de grindină și cantități de apă mai însemnate 15-20l/m², iar în timpul averselor, intensificările de vânt pot înregistra viteze de 40-60km/h chiar și la sfârșitul săptămânii, local mai ales în zonele montane și submontane.

O probabilitate de asemenea mai mare în partea de sud a țării să mai avem înnorare, înnorări temporar accentuate și de altfel, aceste fenomene să fie de interes până la sfârșitul acestei primă veri", a spus Elena Mateescu, directorul ANM, la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close