Antena 3 CNN Meteo Crăciun cu vreme de primăvară. Ce zone sunt vizate | ANM anunţă prognoza meteo actualizată

Crăciun cu vreme de primăvară. Ce zone sunt vizate | ANM anunţă prognoza meteo actualizată

În următoarele zile vremea va consemna valori pozitive, iar în perioada Crăciunului temperaturile vor urca până la 15 grade. În ce zone va fi vreme de primăvară. Anunţul ANM.

Crăciun cu vreme de primăvară. Ce zone sunt vizate | ANM anunţă prognoza meteo actualizată
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    19 Dec 2022   •   17:28

"Într-adevăr, o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru ultima decadă a unei luni decembrie în țara noastră.

Și dacă în ultimele 48 de ore vremea a fost una mai rece decât în mod deosebit, vorbim de temperaturi care în zonele depresionare sau în zona montană înaltă au coborât sub -15, - 18 grade de la o zi la alta.

În următoarele zile temperaturile vor fi în creștere, în special la nivelul maximelor diurne. E posibil să consemnăm valori pozitive în toată țara, până la 11-12 grade și spre sfârșitul săptămânii și chiar în ajunul sărbătorii Crăciunului, pe 24 și 25 valori cuprinse între 7 până la cel mult 13 grade cu 10-11 grade în Capitală.

Este posibil și minimele să mai crească pe parcursul următoarelor nopți vor mai rămâne valori negative, însă în zonele depresionare, sub -10 grade pentru că în continuare pragul de ger este unul de interes în această parte a țării", a spus Elena Mateescu, directorul ANM, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo vremea România
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close