Antena 3 CNN Meteo Avertizare meteo ANM de furtuni cu descărcări electrice şi ploi de până la 40 l/mp. Harta zonelor afectate de fenomenele meteo extreme

Avertizare meteo ANM de furtuni cu descărcări electrice şi ploi de până la 40 l/mp. Harta zonelor afectate de fenomenele meteo extreme

Avertizare meteo ANM de furtuni şi ploi de până la 40 de litri/mp în următoarele ore, în mai multe zone din ţară.

de Alin Tarnovschi    |    16 Aug 2023   •   10:12

Avertizare meteo ANM de instabilitate atmosferică şi ploi de până la 40 de litri pe metru pătrat emisă, astăzi, şi valabilă în intervalul 16 august, ora 14.00 - 17 august, ora 06.00.

"În Banat, Crișana, nord-vestul Olteniei, precum și în zonele montane aferente, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Aceasta se va manifesta prin averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (cu rafale de 55...60 km/h), izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii restrânse", se arată în avertizarea meteo de la ANM.

Avertizare meteo ANM de furtuni cu descărcări electrice şi ploi de până la 40 l/mp

Avertizare meteo ANM. Cod galben în sud-estul ţării

O altă avertizare meteo ANM vizează un cod galben de intensificări ale vântului şi este valalabilă, astăzi, în intervalul 10.00 - 20.00.

"În intervalul menționat, în estul Munteniei, Dobrogea și în bazinul vestic al Mării Negre vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală în general de 55...65 km/h", se arată în avertizarea meteo de la ANM.

×
Subiecte în articol: avertizare meteo ANM vremea
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close