Antena 3 CNN Meteo Cod galben de vânt în mai multe județe. Rafalele vor depăși 55 km/h

Cod galben de vânt în mai multe județe. Rafalele vor depăși 55 km/h

Meteorologii au emis duminică noi atenţionări Cod galben de vânt puternic, valabile până la ora 16:00.

Cod galben de vânt în mai multe județe. Rafalele vor depăși 55 km/h
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    17 Apr 2022   •   13:27

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în judeţele Brăila, Ialomiţa, Buzău (zona joasă), Călăraşi (48 de localităţi), Giurgiu (28 de localităţi), Ilfov (22 de localităţi), Teleorman (16 localităţi) se vor semnala, local şi temporar, rafale ale vântului ce vor depăşi 55 km/h.

O altă avertizare de Cod galben de vânt este valabilă și în județele Arad și Timiș, până la ora 16.00. Viteza rafalelor va depăși 55km/h.

Potrivit meteorologilor, până la ora 14:00, în judeţele Constanţa şi Tulcea, se vor semnala local şi temporar intensificări ale vântului, cu rafale ce vor depăşi 55 - 65 km/h.

Ninsori abundente în centrul ţării şi ploi puternice în restul zonelor

Ninge abundent pe toate drumurile naționale din zonele montane aflate în sudul și sud-estul Transilvaniei, în timp ce în restul zonelor plouă torenţial.

Ninsorile din această dimineaţă au afectat în special trecătorile montane și zonele mai joase din județele Brașov, Covasna și Harghita.

DRDP Brașov anunță că acționează cu utilaje de deszăpezire și materiale antiderapante în toate zonele afectate. De asemenea, drumarii intervin pe DN 67C, Transalpina, în zona Rânca.

Șoferii sunt rugăți să circule cu prudență pe toate drumurile acoperite cu zăpadă. Cei care au apucat să-și monteze cauciucurile de vară, ar fi bine să-și amâne deplasările în zonele în care ninge, precizează drumarii.

×
Subiecte în articol: cod galben vant
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close