Antena 3 CNN Meteo Avertizare meteo de vreme rece și vânt puternic, pentru toată țara

Avertizare meteo de vreme rece și vânt puternic, pentru toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi, avertizări meteo de vreme deosebit de rece și intensificări ale vântului pentru toată țara.

Avertizare meteo de vreme rece și vânt puternic, pentru toată țara
Sursa foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    23 Sep 2021   •   10:27

Meteorologii au emis o avertizare meteo, fără cod, de intensificări ale vântului și vreme deosebit de rece, valabilă de joi, 23 septembrie, ora 10:00,  până vineri, 24 septembrie, ora 23:00

La munte, vântul va avea intensificări cu viteze de peste 55...60 km/h, iar începând din noaptea de joi spre vineri (23/24 septembrie), la altitudini mari, rafalele vor depăși 80 km/h.

Temporar, intensificări ale vântului se vor semnala, joi (23 septembrie) şi în regiunile estice, sud-estice şi în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40...50 km/h, iar vineri (24 septembrie) în cea mai mare parte a teritoriului, local cu rafale în general de 50...60 km/h.

Vremea se va menține deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane şi în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0...3 grade, favorizând izolat producerea brumei.

Cod galben de vreme rea 

Administrația Națională de meteorologie a emis și o avertizare cod galben de intensificări susținute ale vântului la altitudini de peste 1700 m, valabilă pentru același interval. 

La munte, la altitudini de peste 1700 m vântul va avea intensificări susținute cu rafale ce vor depăși 90...100 km/h.


 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo cod galben
Parteneri
Horoscop 1-15 aprilie 2023, cu Cristina Demetrescu. Eclipse şi karmă!
x close