Antena 3 CNN Meteo Diferenţe de temperatură de 20 de grade de la o săptămână la alta. Vreme atipică în perioada 20-27 martie | Prognoza meteo

Diferenţe de temperatură de 20 de grade de la o săptămână la alta. Vreme atipică în perioada 20-27 martie | Prognoza meteo

Meteorologii estimează că vremea va fi frumoasă săptămâna viitoare, temperaturile vor creşte simţitor în comparaţie cu cele din zilele acestea, astfel că se va ajunge până la maxime de 20 de grade.

de Georgiana Adam    |    17 Mar 2023   •   08:15

Vineri, vremea nu va fi atât de caldă pe cât ne-am așteptat să fie, maximele ajung undeva la 13 grade Celsius, însă de la sfârșitul acestei săptămâni începe să se încălzească din nou. 

Astfel, săptămâna viitoare vorbim din nou de maxime de peste 20 de grade, după ce săptămâna aceasta au fost câteva grade dimineaţa şi cel mult 10 grade după-amiaza.

Miercuri, vremea a intrat într-un proces de răcire, mai accentuată în Crișana, Banat, Transilvania şi nordul Moldovei, iar temperaturile maxime au fost de 3-11 grade, iar cele minime se vor situa între -5 şi 5 grade. 

În săptămâna 20 - 27 martie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

Citeşte şiPrognoza meteo Accuweather pentru Paşte. Cum va fi vremea în Bucureşti şi în principalele oraşe din ţară

Astăzi, însă, ele se opresc undeva la 13 grade la Ploiești, vor fi 12 la Giurgiu și 10 la Alexandria. 

În regiunile din sudul și sud-estul țării sunt anunțate ceva ploi slabe, iar la munte fulguieli. 10 grade vor fi la Slatina, ceva mai frig la Craiova cam 8 grade maxima de astăzi, 11 grade la Lugoj și Timișoara. Pe acolo este posibil să apară soarele. De altfel, în toate regiunile din jumătatea nordică se anunță o zi destul de frumoasă ca aspect. 

8 grade maxima de la Oradea și 10 vor fi la Arad. Aceeași temperatură și la Sighetul Marmației și Baia Mare. Mai frig va fi în Transilvania, cam 5 grade la Cluj-Napoca, 8 la Sfântul Gheorghe și 6 la Brașov. 

În zona Moldovei, destul de cald în sudul acestei regiuni, 11 grade maxima de la Focșani și 9 vor fi în Bacău. În Dobrogea, 10 grade la malul mării. La Constanța este posibil să plouă, iar vântul suflă cu putere. 

De asemenea, vântul va mai avea intensificări și prin regiunile din sudul și din estul țării. 

×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close