Antena 3 CNN Meteo Informare meteo ANM de ninsori și viscol în România! Toată țara va fi afectată de ciclonul polar

Informare meteo ANM de ninsori și viscol în România! Toată țara va fi afectată de ciclonul polar

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de ninsori și strat de zăpadă pentru toată țara.

de Laura Dinu    |    19 Mar 2024   •   10:24

Informarea meteorologică a intrat în vigoare astăzi, la ora 10:00 și rămâne valabilă până joi, la ora 20:00.

În intervalul menționat, temporar vor fi precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în nordul și centrul Moldovei, și mixte în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și în sudul și estul Transilvaniei.

În Carpații Orientali și Meridionali va ninge local moderat cantitativ (10...15 l/mp) și se va depune strat nou de zăpadă.

Vor fi intensificări ale vântului cu rafale în general de 40...50 km/h în estul, sud-estul țării și la munte, iar în cursul zilei de marți și în vest.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18 - 25 martie 2024

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi ușor mai ridicate. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea sud-vestică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 25 martie - 1 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane

Prognoza meteo pentru săptămâna 1 - 8 aprilie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință ușor deficitară în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 8 - 15 aprilie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

×
Subiecte în articol: prognoză meteo ANM vremea
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close