Antena 3 CNN Meteo Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo. Vom avea un Crăciun cum nu prea a mai fost în România, în ultimii ani

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo. Vom avea un Crăciun cum nu prea a mai fost în România, în ultimii ani

Mulţi români se gândesc deja cum va fi vremea de Crăciun, dacă vom avea zăpadă, deşi mai sunt aproape două luni până la sărbătoarea Naşterii Domnului.

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo. Vom avea un Crăciun cum nu prea a mai fost în România, în ultimii ani
Sursa foto: Jude Evans / Getty Images
de Georgiana Adam    |    29 Oct 2023   •   14:00

Meteorologii Accuweather au modificat prognoza meteo şi vedem că vremea va fi de Crăciun cum nu prea a mai fost în România, în ultimii ani.

Astfel, Crăciunul 2023 se pare că va fi unul cu zăpadă în multe zone din ţară, cum nu prea a mai fost în ultimii ani.

Vremea de Crăciun în 2023, în București şi principalele oraşe din ţară. Prognoza Accuweather

Dacă în ultimii ani, bucureștenii nu au văzut pic de zăpadă în Capitală, de data aceasta lucrurile vor sta altfel, potrivit prognozei Accuweather.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În iarna lui 2023, meteorologii Accuweather anunță că va ninge în Bucureşti în săptămâna ce precede Crăciunul, şi chiar pe 25 decembrie, așa că pe străzile Capitalei vom vedea zăpadă, iar temperatura nu va depăşi 2 grade.

La fel va fi şi la Constanţa, unde sunt prognozate ninsori în săptămâna de dinainte de Crăciun, dar şi în prima zi, pe 25 decembrie.

Vremea va fi înnorată şi minima va fi de minus 3 grade Celsius.

Şi la Timişoara, se vede zăpada pe prognoza meteorologilor Accuweather, dar numai înainte de 25 decembrie.

În prima zi de Crăciun, nu sunt anunţate ninsori, iar maxima nu va urca mai mult de câteva grade.

La fel va fi şi la Braşov. Ninsori şi lapoviţa în săptămâna de dinainte de Crăciun, dar şi în prima zi a sărbătorii, iar minima ajunge la minus 8 grade Celsius.

Vremea de Crăciun 2023 în alte oraşe mari din ţară, în Galeria foto de mai sus.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close