Antena 3 CNN Meteo Vin ninsorile în România! Bucureștenii vor avea parte de zăpadă începând de mâine

Vin ninsorile în România! Bucureștenii vor avea parte de zăpadă începând de mâine

Meteorologii au anunțat că, începând de mâine, în Capitală și în zona de sud a țării vom avea parte de ninsori, vânt și temperaturi scăzute.

Vin ninsorile în România! Bucureștenii vor avea parte de zăpadă începând de mâine
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    30 Noi 2022   •   13:51

”De mâine dimineață așteptăm precipitații în extindere ca arie aici, în partea de sud a țării, dar nu vor fi doar ninsori, ci precipitații sub toate formele. De la ploaie, lapoviță și ninsoare. 

Este puțin probabil să se depună zăpadă în zonele joase de relief, dar la munte sunt așteptate ninsori, ar putea să se depună și ceva strat de zăpadă, însă dacă este să menționăm strict pentru București, aici așteptăm precipitații, de dimineață, sub formă de ploaie, apoi temporar lapoviță și ninsoare. O temperatură care variază undeva la două grade și vânt”, a explicat meteorologul Mihai Huștiu la Antena 3 CNN.  

Așadar, cei care își doresc să participe mâine la parada de Ziua Națională a României trebuie să se îmbrace gros.  

”Din păcate, pentru Capitală, nu sunt vești bune. Va fi o vreme închisă și rece, și vânt în rafale de 35-40 de km la oră și precipitații pe tot parcursul zilei. Precipitații sub toate formele, de la ploaie, lapoviță și temporar ninsoare. Vântul va amplifica senzația de frig. 

O vreme mai bună va fi însă în vestul și centrul țării.  Precipitațiile ajung undeva spre seară sau în cursul nopții și în vestul, centrul și nord-vestul țării, însă în partea de sud, inclusiv în Capitală, vor fi precipitații încă de dimineață. 

Precipitațiile vor fi moderate cantitativ. Așteptăm și depuneri de polei în zona Moldovei, posibil și în Bărăgan, temperaturi destul de coborâte, iar aceste precipitații lichide ar putea să favorizeze producerea de polei”, a mai spus meteorologul la Antena 3 CNN.  

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close