Antena 3 Meteo Prognoza meteo 10 mai - 7 iunie 2021. Vremea se schimbă în următoarele săptămâni

Prognoza meteo 10 mai - 7 iunie 2021. Vremea se schimbă în următoarele săptămâni

de Alin Tarnovschi    |    11 Mai 2021   •   09:36
Prognoza meteo 10 mai - 7 iunie 2021. Vremea se schimbă în următoarele săptămâni
Sursa foto: Getty Images

Prognoza meteo 10 mai - 7 iunie 2021. Până pe 24 mai, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, apoi devin obișnuite pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo 10 mai - 7 iunie 2021. Prognoza pentru următoarele patru săptămâni a fost publicată, astăzi, de Administrația Națională de Meteorologie.

Prognoza meteo pentru săptămâna 10-17 mai 2021

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar cu o posibilă ușoară abatere termică pozitivă în regiunile intracarpatice.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în regiunile vestice și sud-vestice, dar și a unui ușor deficit în centru și nord-est.

Prognoza meteo pentru săptămâna 17-24 mai 2021

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, excedent ce va fi mai pronunțat în regiunile sud-vestice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 24-31 mai 2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice și la munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 31 mai - 7 iunie 2021

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestui interval, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close