Antena 3 CNN Meteo Prognoză METEO 11 martie 2021. Iarna autentică la început de primăvară

Prognoză METEO 11 martie 2021. Iarna autentică la început de primăvară

În ciuda faptului că avertizarea cod galben de ninsori însemnate cantitativ a expirat, meteorologii anunță ca va mai ninge și astăzi, cel puțin în prima parte a zilei, iar temperaturile se vor menține scăzute pe întreg teritoriul țării.

Prognoză METEO 11 martie 2021. Iarna autentică la început de primăvară
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    11 Mar 2021   •   07:29

Prognoza METEO 11 martie. Vremea în țară

La această oră, cerul prezintã înnorãri în nordul Moldovei, sudul şi estul Transilvaniei, în Oltenia şi în Muntenia şi este variabil spre mai mult senin în Banat, Crişana şi Maramureş Pe arii restrânse la munte, în Muntenia şi Oltenia ninge, în general slab cantitativ. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri pe litoral. La ora 05 se înregistrau valori termice cuprinse între -8 grade la Târgu Lãpuş şi 3 grade la Mangalia, Constanţa şi Constanţa-dig.

Astăzi, vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor în jumãtatea sudicã a ţãrii, dar va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi izolat ninsori slabe la munte, în Transilvania şi în nordul Moldovei, iar în primele ore şi în Oltenia şi sud-vestul Munteniei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 9 grade.

Prognoza METEO 11 martie. Vremea în Capitală

Joi dimineață, cerul prezintã înnorãri şi trecãtor ninge slab, iar vântul suflã moderat. La ora 05 se înregistrau -3 grade la staţia meteo Bãneasa şi -2 grade la Filaret şi Afumaţi.

Astăzi, vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor, dar va fi deosebit de rece pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 3 grade.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close