Antena 3 CNN Meteo Va ninge din nou, astăzi, în România! Care vor fi zonele afectate

Va ninge din nou, astăzi, în România! Care vor fi zonele afectate

După temperaturi de -31 de grade săptămâna trecută, meteorologii anunță că vremea devine mai caldă, însă ninsorile nu dispar din anumite zone ale țării.

Va ninge din nou, astăzi, în România! Care vor fi zonele afectate
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    13 Feb 2023   •   07:39

Astfel, precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare își vor mai face apariția și astăzi în nordul Moldovei, dar și în Crișana și în Banat.

Prognoza meteo 13 februarie 2023. Vremea în țară

La această oră cerul este senin în cea mai mare parte țării, iar vântul suflă slab și moderat. La ora 05, valorile de temperatură erau cuprinse între -16 grade la Joseni şi 1 grad la Şiria. Izolat s-a produs ceață în estul Transilvaniei. 
 
Astăzi, vremea va fi rece dimineața în cea mai mare parte a țării, iar în restul intervalului valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice perioadei. În regiunile sudice cerul va fi variabil, iar în rest se va înnora treptat şi izolat mai ales spre seară se vor semnala precipitații slabe. La munte și în Maramureș va ninge, iar în nordul Moldovei și posibil în Crișana și Banat se vor semnala precipitații mixte (lapoviță, ploaie şi burniță).

Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, în special ale Carpaților Meridionali şi de Curbură, dar cu viteze mai mici şi în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -2 şi 8 grade. Se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură, local în Transilvania, unde poate fi mai persistentă și pe arii restrânse în celelalte regiuni. 

Prognoza meteo 13 februarie 2023. Vremea în Capitală

În această dimineață, cerul este mai mult senin, iar vântul suflă în general slab. La ora 05 se înregistrau -7 grade la Băneasa, -4 grade la Afumaţi şi -3 grade la Filaret 

Astăzi, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade. 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close