Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo 18 octombrie - 15 noiembrie. Vreme neașteptat de caldă pentru această perioadă

Prognoza meteo 18 octombrie - 15 noiembrie. Vreme neașteptat de caldă pentru această perioadă

Prognoza meteo 18 octombrie - 15 noiembrie. Meteorologii au anunțat că în următoarele patru săptămâni vor fi perioade cu temperaturi scăzute, în special în prima parte a intervalului. Apoi, până la jumătatea lunii noiembrie, temperaturile vor fi mai mari decât cele normale la mijlocul toamnei și va ploua destul de puțin.

Prognoza meteo 18 octombrie - 15 noiembrie. Vreme neașteptat de caldă pentru această perioadă
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    19 Oct 2021   •   08:38

Prognoza meteo 18 octombrie-25 octombrie. Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. În ceea ce privește precipitațiile, regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 25 octombrie- 1 noiembrie. Temperaturile vor avea valori normale în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în regiunile extracarpatice, dar și local excedentare în cele nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 1 noiembrie- 8 noiembrie. Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo 8 noiembrie- 15 noiembrie. Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general deficitare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Ninsori în Bucureşti | Temperaturile scad brusc
x close