Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo 25 martie 2022. Ploi și frig în toată țara

Prognoza meteo 25 martie 2022. Ploi și frig în toată țara

Prognoza meteo 25 martie 2022. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea se schimbă radical astăzi, fiind anunțate ploi și temperaturi scăzute. Începând de mâine însă, vremea se încălzește din nou.

Prognoza meteo 25 martie 2022. Ploi și frig în toată țara
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    25 Mar 2022   •   08:25

Prognoza meteo 25 martie 2022. Vremea în țară

La această oră cerul este senin, iar vântul suflă slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. La ora 5 se înregistrau valori termice cuprinse între -8 grade la Miercurea Ciuc şi 10 grade la Drobeta-Turnu Severin.

Astăzi, vremea se va rãci faţa de intervalul anterior în toate regiunile, mai accentuat în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei şi al Transilvaniei, unde local valorile termice se vor situa sub cele normale în această perioadă. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 şi 18 grade.

Cerul va fi mai mult senin, temporar cu înnorări în jumătatea de est a țării, unde pe arii relativ restrânse se vor semnala precipitații slabe - mixte în zonele montane şi submontane şi predominant ploi în cele joase.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în zona montană înaltă, cu rafale de peste 80...100 km/h pe crestele Carpaţilor Meridionali şi Carpaţilor Orientali, dar şi în estul şi sud-estul teritoriului, cu viteze ce vor depãşi 55...65 km/h, iar pe alocuri şi în rest.

Prognoza meteo 25 martie 2022. Vremea în Capitală

În această dimineață cerul este senin, iar vântul suflă în general slab. La ora 8 se înregistrau 6 grade la Afumați şi Băneasa şi 8 grade la Filaret.

Astăzi, vremea se va răci accentuat față de intervalul anterior, astfel că valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorãri dupã-amiaza, când vor fi condiții pentru ploi slabe.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în a doua parte a zilei, când la rafală se vor atinge viteze în jurul a 55 km/h. Temperatura maximă va fi de 14...15 grade.

Temperaturi mai mari începând de sâmbătă

De mâine însă vremea revine la normal și vor depăși, din nou, 20 de grade și vor ajunge chiar până la 22-23 de grade Celsius în sudul și sud-vestul țării. 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close