Antena 3 CNN Meteo Vremea se răcește brusc! Temperaturile scad cu 10 grade de la o zi la alta | Unde va ninge

Vremea se răcește brusc! Temperaturile scad cu 10 grade de la o zi la alta | Unde va ninge

Vremea se răcește brusc astăzi, anunță meteorologii, iar în zonele montane va ninge.

Vremea se răcește brusc! Temperaturile scad cu 10 grade de la o zi la alta | Unde va ninge
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    04 Oct 2022   •   12:21

Vremea în țară

La această oră, cerul este variabil în sudul ţãrii şi prezintã înnorãri în rest. Izolat în Maramureș, Crişana şi nord-vestul Transilvaniei se semnalează averse. Vântul suflă slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă a Carpaților Orientali şi Meridionali. La ora 12 erau valori termice cuprinse între 8 grade la Câmpeni și 18 grade la Titu şi Videle. 

Astăzi, vremea va fi mai rece decât în mod caracteristic perioadei în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, când temporar va ploua slab, local în zonele montane şi submontane, precum şi în vest, nord-vest, centru şi izolat în restul teritoriului. La altitudini de peste 1700 m vor fi şi ninsori sau lapoviță. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, unde pe creste se vor depăși 60...70 km/h, dar la intensități mai mici, în general de 45...50 km/h, pe alocuri şi în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 21 de grade. În primele ore din interval izolat vor fi condiții de ceață. 

Vremea în București

În această dimineață, cerul este variabil, iar vântul suflă slab. La ora 12 erau 15 grade la Filaret şi Afumaţi şi 17 grade la Bãneasa. 

Astăzi, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros pe parcursul zilei, când probabilitatea de ploaie va fi redusã, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 20 de grade. 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close