Antena 3 CNN Meteo Vremea se schimbă radical în România! Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Vremea se schimbă radical în România! Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Vremea se schimbă radical în România! Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Sursa foto: Sykkel / Getty Images
de Laura Dinu    |    12 Ian 2024   •   08:10

Temperaturi vor fi mai ridicate decât cele obișnuite în următoarele 2 săptămâni, apoi vine iarna autentică. Meteorologii au actualizat prognoza până pe 12 februarie. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 - 22 ianuarie 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și local în cele centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal, posibil ușor deficitar local. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 - 29 ianuarie 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar și ușor deficitare în cele sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 ianuarie - 5 februarie 

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 5 - 12 februarie 

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor. 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close