Antena 3 Meteo Prognoza meteo 5 aprilie 2021. Sunt așteptate ninsori, ploi și intensificări ale vântului

Prognoza meteo 5 aprilie 2021. Sunt așteptate ninsori, ploi și intensificări ale vântului

de Laura Dinu    |    05 Apr 2021   •   08:59
Prognoza meteo 5 aprilie 2021. Sunt așteptate ninsori, ploi și intensificări ale vântului Pixabay.com

Meteorologii anunță că vremea va rămâne rece pentru această, astăzi fiind așteptate ninsori în zonele de munte, ploi și intensificări ale vântului.

Prognoza meteo 5 aprilie 2021. Vremea în țară

Luni dimineața, cerul prezintã înnorãri în sudul, centrul şi în nord-estul ţãrii şi este senin în rest. Plouã pe arii restrânse în sud-estul Olteniei şi în sud-vestul Munteniei, iar în nordul Carpaţilor Orientali şi în depresiunile din estul Transilvaniei ninge. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane din nordul Carpaţilor Orientali. La ora 08 se înregistrau valori termice cuprinse între -5 grade la Jimbolia şi 8 grade la Constanţa-Dig. În Crişana, Maramureş, sud-estul Transilvaniei şi Moldova, local se semnaleazã brumã.

Astăzi, vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obişnuit în prima decadã a lunii aprilie. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 şi 14 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în centrul, estul şi sudul ţãrii, unde pe arii restrânse va ploua slab. În Carpaţii Orientali şi Meridionali, mai ales la începutul zilei, pe alocuri vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formã de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, unde vitezele vor fi de 55...65 km/h precum şi în regiunile vestice, nord-vestice, estice şi sud-estice, unde vitezele vor fi de 40...50 km/h.

Prognoza meteo 5 aprilie 2021. Vremea în Capitală

La această oră, cerul este parţial noros, iar vântul suflã slab. La ora 08 se înregistrau 3 grade în Bãneasa şi 4 grade la Filaret şi Afumaţi.

Astăzi, vremea va fi rece pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri îndeosebi în prima parte a zilei, când trecãtor vor fi condiţii de ploaie slabã. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 12...13 grade. Presiunea atmosferică este 754 mmHg.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close