Antena 3 CNN Meteo Ploi, ninsori și polei în următoarele ore în România! Zonele în care va ninge

Ploi, ninsori și polei în următoarele ore în România! Zonele în care va ninge

Vremea se va menține închisă în ultimele ore în România. Meteorologii anunță ploi și ninsori.

Ploi, ninsori și polei în următoarele ore în România! Zonele în care va ninge
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    05 Dec 2022   •   09:53

Vremea în țară 

Cerul este mai mult noros şi pe arii restrânse se semnalează precipitații slabe, burniță sau ploaie în Banat, Crișana, Oltenia, Dobrogea și în nord-vestul Munteniei, ninsori în Moldova și mixte în Munții Apuseni și ai Banatului. Vântul suflă slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în Carpații de Curbură şi pe litoral. La ora 9 erau valori termice cuprinse între -4 grade la Darabani şi 7 grade la Banloc, Lugoj şi Oravița. 
 
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice perioadei în regiunile intracarpatice și în jurul celor normale în rest, exceptând nord-estul țării unde vremea va fi relativ rece. Înnorările vor fi mai persistente în sud și în est unde local vor fi ploi slabe sau burniță, iar în celelalte regiuni cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii restrânse cu precădere în nord-vest. În Moldova trecător vor fi şi precipitații mixte, iar la munte local mai ales ninsori şi lapoviță şi vor mai fi condiții de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană şi pe spații mici în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în nordul Moldovei și 12 grade în dealurile din Banat şi Crișana. Pe arii restrânse va fi ceață. 

Vremea în Capitală 

Cerul este noros, iar vântul suflă slab. La ora 9 se înregistrau 1 grad. 

Vremea se va menține închisă și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului nu va avea variații importante pe parcursul intervalului; astfel, maxima va fi de 4...5 grade (apropiată de cea specifică datei). Vor fi condiții de ceață. 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close