Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo ANM 17 iulie - 14 august 2023. Vremea vine cu temperaturi neobişnuite şi ploi

Prognoza meteo ANM 17 iulie - 14 august 2023. Vremea vine cu temperaturi neobişnuite şi ploi

Prognoza meteo ANM pentru perioada 17 iulie - 14 august 2023 arată că vremea vine cu temperaturi neobişnuite, în timp ce ploile vor fi peste media normală.

Prognoza meteo ANM 17 iulie - 14 august 2023. Vremea vine cu temperaturi neobişnuite şi ploi
Sursa foto: Profimedia Images
de Alin Tarnovschi    |    18 Iul 2023   •   08:01

Meteorologii anunţă temperaturi normale și peste cele normale în toată ţara până pe 14 august, în timp ce cantitățile de precipitații vor fi excedentare.

Prognoza meteo ANM pentru săptămâna 17 - 24 iulie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nordvestice, centrale și estice, dar și deficitar în cele sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

Prognoza meteo ANM pentru săptămâna 24-31 iulie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în nord-vestul teritoriului, dar și deficitare în regiunile sudice, sud-vestice și la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Citeşte şi: România înfruntă o nouă zi de foc | Temperaturile ating 39 de grade la umbră în sudul ţării | Meteorologii au anunţat cât va persista canicula extremă

Prognoza meteo ANM pentru săptămâna 31 iulie - 7 august 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea de nord a țării,dar mai ales în extremitatea de nord, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo ANM pentru săptămâna 7-14 august 2023

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele sudice.Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo ANM
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close