Antena 3 CNN Meteo Urmează o lună cu vreme neobișnuită! Prognoza meteo pentru luna august

Urmează o lună cu vreme neobișnuită! Prognoza meteo pentru luna august

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru luna august.

Urmează o lună cu vreme neobișnuită! Prognoza meteo pentru luna august
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    28 Iul 2023   •   07:52

Potrivit meteorologilor, în luna august vremea va fi diferită în regiunile României. Astfel, dacă în sud și în est va fi cald, în nord, centru și vest vor fi perioade cu precipitații și cu temperaturi mai mici decât cele normale în august.

Prognoza meteo pentru săptămâna 31 iulie – 7 august

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 7 – 14 august

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru săptămâna 14 – 21 august

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor. Regimul pluviomertic va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 21 – 28 august 

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână în majoritatea regiunilor, posibil ușor mai ridicate în cele sudice. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, au precizat meteorologii.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close