Antena 3 Meteo Meteorologii anunță caniculă în următoarele patru săptămâni! Prognoza meteo 13 iunie - 11 iulie 2022

Meteorologii anunță caniculă în următoarele patru săptămâni! Prognoza meteo 13 iunie - 11 iulie 2022

de Laura Dinu    |    14 Iun 2022   •   08:16
Meteorologii anunță caniculă în următoarele patru săptămâni! Prognoza meteo 13 iunie - 11 iulie 2022
Sursa foto: agerpres

Prognoza meteo 13 iunie - 11 iulie 2022. Administrația Națională de Meteorologie anunță că în următoarele săptămâni vremea va fi caldă în aproape toate regiunile României. De asemenea, vor fi puține precipitații.

Prognoza meteo săptămâna 13 – 20 iunie

Temperatura va fi în general apropiată de valorile normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a țării.

Prognoza meteo săptămâna 20 – 27 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice și la munte.

Prognoza meteo săptămâna 27 iunie – 4 iulie 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-est și la munte.

Prognoza meteo săptămâna 4 – 11 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice, nord - vestice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
x close