Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo 22 martie - 19 aprilie. Meteorologii anunță încă o săptămâna de frig și ninsori

Prognoza meteo 22 martie - 19 aprilie. Meteorologii anunță încă o săptămâna de frig și ninsori

ANM anunţă cum va fi vremea în următoarea lună. Vine o săptămână de frig, ploi și ninsori și trei cu temperaturi normale și ploi puține.

Prognoza meteo 22 martie - 19 aprilie. Meteorologii anunță încă o săptămâna de frig și ninsori
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    23 Mar 2021   •   08:09

Săptămâna 22 – 29 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în zonele montane și în extremitatea de sud a țării. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest va fi deficitar, mai ales în zonele montane.

Săptămâna 29 martie – 5 aprilie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea de vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 5 – 12 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 12 – 19 aprilie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în
toate regiunile.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close