Antena 3 Meteo Prognoza meteo noiembrie 2021. Vremea va fi caldă în primele două săptămâni, după care se va schimba radical

Prognoza meteo noiembrie 2021. Vremea va fi caldă în primele două săptămâni, după care se va schimba radical

de Laura Dinu    |    02 Noi 2021   •   09:25
Prognoza meteo noiembrie 2021. Vremea va fi caldă în primele două săptămâni, după care se va schimba radical
Sursa foto: hepta

Prognoza meteo noiembrie 2021. Valorile termice vor fi mai ridicate de normalul perioadei, în următoarele două săptămâni, apoi vor coborî. Se anunță multe precipitații în prima săptămână din noiembrie, apoi vor fi deficitare și apropiate de cele normale.

Săptămâna 1 – 8 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest va avea o tendință în general deficitară.

Săptămâna 8 – 15 noiembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, mai ales în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 15 – 22 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă, va fi deficitar la nivelul întregii țări.

Săptămâna 22 – 29 noiembrie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close