Antena 3 Meteo Prognoza meteo noiembrie 2021. Vine frigul în România!

Prognoza meteo noiembrie 2021. Vine frigul în România!

de Laura Dinu    |    05 Noi 2021   •   08:15
Prognoza meteo noiembrie 2021. Vine frigul în România!
Sursa foto: getty images

Prognoza meteo noiembrie 2021. O masa de aer mai rece va face ca temperaturile să scadă pe parcursul săptămânii viitoare. Răcirea mai accentuată va fi începând cu ziua de marți, 9 noiembrie, mai ales în nord-vest, centru, nord-est. Ploile vor prezente în regiunile din vestul, centrul și nordul țării, iar la munte vor predomina ninsorile.

Prognoza meteo noiembrie 2021. Săptămâna: 8 - 15 noiembrie

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile vestice și nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice, centrale și nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo noiembrie 2021. Săptămâna: 15 - 22 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo noiembrie 2021. Săptămâna: 22 - 29 noiembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo noiembrie 2021. Săptămâna: 29 noiembrie - 6 decembrie

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendință ușor deficitară, în cea mai mare parte a țării.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close