Antena 3 CNN Meteo Urmează o lună cu vreme neobișnuită! Prognoza meteo pentru luna octombrie

Urmează o lună cu vreme neobișnuită! Prognoza meteo pentru luna octombrie

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

de Laura Dinu    |    22 Sep 2023   •   08:13

Temperaturile în luna octombrie vor fi mai ridicate decât în mod normal, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele obișnuite, potrivit meteorologilor ANM.

Prognoza meteo pentru săptămâna 25 septembrie - 2 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.

Prognoza meteo pentru săptămâna 2 - 9 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo pentru săptămâna 9 - 16 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toate regiunile, dar mai ales în sudul și estul țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în vestul, nordul și centrul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

Prognoza meteo pentru săptămâna 16 - 23 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în toată țara.

×
Subiecte în articol: toamnă prognoza meteo vremea
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close