Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo până la Crăciun. Cum va fi vremea în luna decembrie

Prognoza meteo până la Crăciun. Cum va fi vremea în luna decembrie

Prognoza meteo România. Specialiștii anunță că în următoarele patru săptămâni vremea va fi schimbătoare și vor alterna perioadele cu precipitații și cele cu temperaturi mai ridicate decât mediile normale.

Prognoza meteo până la Crăciun. Cum va fi vremea în luna decembrie
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    23 Noi 2021   •   10:40

Prognoza meteo România. Săptămâna 22.11.2021 – 29.11.2021.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar, local în regiunile centrale, estice și sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Prognoza meteo România. Săptămâna 29.11.2021 – 06.12.2021

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sud-estice, dar și mai coborâte în vest, nord-vest și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, cu precădere în zonele montane.

Prognoza meteo România. Săptămâna 06.12.2021 – 13.12.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo România. Săptămâna 13.12.2021 – 20.12.2021

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close