Antena 3 CNN Meteo Vine vara, în sfârșit, în România! Prognoza meteo 15 mai - 12 iunie | Cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii

Vine vara, în sfârșit, în România! Prognoza meteo 15 mai - 12 iunie | Cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Vine vara, în sfârșit, în România! Prognoza meteo 15 mai - 12 iunie | Cum va fi vremea în minivacanța de Rusalii
Sursa foto: profimedia
de Laura Dinu    |    16 Mai 2023   •   08:35

Meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele specifice pentru perioada următoare, ploile fiind prezente doar în anumite regiuni ale țării. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 15.05.2023 – 22.05.2023 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. 

Regimul pluviometric va fi excedentar în extremitatea de vest și de sud-vest a țării, iar în rest va fi în general deficitar, mai ales în regiunile nordice și centrale. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 22.05.2023 – 29.05.2023 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în nord-vestul țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale 

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile sudice, estice, sud-estice și la munte, dar și local deficitare în extremitatea de nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 29.05.2023 – 05.06.2023 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile nordice și centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. 

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-vestice și la munte, iar în rest se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă. 

Prognoza meteo pentru săptămâna 05.06.2023 – 12.06.2023 

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. 

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, sudice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

×
Subiecte în articol: minivacanta rusalii vremea prognoza meteo
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close