Antena 3 CNN Meteo Vremea 15 februarie - 15 martie 2021. Ce urmează după gerul siberian

Vremea 15 februarie - 15 martie 2021. Ce urmează după gerul siberian

Temperaturile vor fi mai mici decât cele normale în următoarele trei săptămâni. Jumătatea lunii martie vine cu valori normale pentru această perioadă, cu excepția estului țării. Precipitațiile vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării.

Vremea 15 februarie - 15 martie 2021. Ce urmează după gerul siberian
Sursa foto: pexels
de Laura Dinu    |    12 Feb 2021   •   13:43

Meteorologii anunță pentru următoarele patru săptămâni temperaturi în general sub cele normale în această perioadă și precipitații deficitare.

Săptămâna 15 – 22 februarie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile nord-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din vestul și nordul țării.

Săptămâna 22 februarie – 1 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nord-estice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

Săptămâna 1 – 8 martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, dar mai ales în extremitatea de nord-est. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil ușor deficitar în regiunile extracarpatice.

Săptămâna 8 – 15 martie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte înregiunile estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui deficit local, în sud-vest, centru și la munte.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo ANM
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close