Antena 3 CNN Meteo Vremea 23 februarie 2021. Temperaturi anormale pentru această perioadă

Vremea 23 februarie 2021. Temperaturi anormale pentru această perioadă

Administrația Națională de Meteorologie anunță vreme deosebit de caldă astăzi, însă, în multe zone ale țării, cel puțin în prima parte a zilei, va fi ceață.

Vremea 23 februarie 2021. Temperaturi anormale pentru această perioadă
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    23 Feb 2021   •   09:02

Prognoză meteo 23 februarie 2021. Vremea în țară

La această oră, cerul este mai mult senin în vestul ţãrii, precum şi în zonele de deal şi munte, dar prezintã nebulozitate joasã şi local ceaţã în rest. Vântul suflã slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri la munte. La ora 08 se înregistrau valori termice cuprinse între -6 grade la Apa Neagrã şi Topliţa şi 9 grade la Şiria.

Astăzi, vremea va fi deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii februarie în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în zonele de deal şi de munte, unde cerul se va menţine mai mult senin. Cu precãdere în primele ore va fi ceaţã sau nebulozitate joasã, local în centru, sud şi sud-est şi pe suprafeţe mici în rest, iar izolat condiţii de burniţã şi polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 şi 17 grade, cu cele mai scãzute valori în zonele cu ceaţã mai persistentã.
 

Prognoză meteo 23 februarie 2021. Vremea în Capitală

Marți dimineața, cerul este mai mult noros şi se semnaleazã ceaţã, vântul suflã slab, iar la ora 8 se înregistrau -3 grade la Afumaţi şi Bãneasa şi -2 grade la Filaret.

Astăzi, vremea va fi caldã pentru ultima decadã a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, dar la începutul zilei vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 12...14 grade. Presiunea atmosferică este 765 mmHg

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close