Antena 3 CNN Meteo Vremea de Paște 2023. Prognoza meteo actualizată pentru vacanța de primăvară

Vremea de Paște 2023. Prognoza meteo actualizată pentru vacanța de primăvară

ANM a actualiza prognoza meteo pentru Paște și vacanța de primăvară.

Vremea de Paște 2023. Prognoza meteo actualizată pentru vacanța de primăvară
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    21 Mar 2023   •   07:50

Meteorologii estimează că, până în 17 aprilie, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă sau ușor mai ridicate. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare într-o singură săptămână din patru.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20 - 27 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, estice și la munte, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 27 martie - 3 aprilie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în centru, nord și la munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 - 10 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 10 - 17 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close