Antena 3 Meteo Prognoză meteo 10 mai - 7 iunie. Meteorologii anunță când scăpăm de frig și ploi

Prognoză meteo 10 mai - 7 iunie. Meteorologii anunță când scăpăm de frig și ploi

de Laura Dinu    |    07 Mai 2021   •   10:37
Prognoză meteo 10 mai - 7 iunie. Meteorologii anunță când scăpăm de frig și ploi
Sursa foto: pixabay.com

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza pentru perioada 10 mai - 7 iunie și spun că temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru începutul verii.

Prognoza meteo 10-17 mai

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în regiunile sud-estice, dar și ușor mai ridicate în vest și nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo 17-24 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 24-31 mai

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, dar cu posibilitatea unui excedent local în nord-vest.

Prognoza meteo 31 mai -7 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local deficitar în vest și sud-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close