Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo până duminică, 13 februarie. Se strică vremea în toată ţara!

Prognoza meteo până duminică, 13 februarie. Se strică vremea în toată ţara!

Vremea va fi predominant frumoasă până sâmbătă când va intra într-un proces de răcire ce se va resimţi la începutul intervalului îndeosebi în nord, nord-est şi centru, apoi în toate regiunile.

Prognoza meteo până duminică, 13 februarie. Se strică vremea în toată ţara!
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    09 Feb 2022   •   21:44

Vremea va fi predominant frumoasă joi, iar valorile termice se vor situa cu mult peste cele specifice perioadei. Cerul va avea unele înnorări la începutul intervalului în nordul şi nord-estul teritoriului, însă doar cu totul izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, predominant ninsori la munte şi ploi în Maramureş.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, în special în Carpaţii Orientali, unde rafalele vor depăşi 70-80 km/h. Temperaturile maximele, în creştere faţă de ziua precedentă, se vor încadra în general între 8 şi 15 grade cu cele mai ridicate valori în sud-vest.

Prognoza meteo pentru vineri, 11 februarie 2022

Regimul termic va fi caracterizat în continuare de valori cu mult mai mari decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil cu unele înnorări pe parcursul zilei în nordul şi centrul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale ziua, îndeosebi în zona montană înaltă, iar din a doua parte a intervalului pe arii restrânse şi la intensităţi mai reduse şi în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 şi 15 grade, iar cele minime între -3 şi 6 grade.

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 12 februarie 2022

Vremea va intra într-un proces de răcire ce se va resimţi la începutul intervalului îndeosebi în nord, nord-est şi centru, apoi în toate regiunile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari în Carpaţii Meridionali, dar local şi temporar şi în estul, sudul şi centrul teritoriului, cu viteze mai mari în Moldova şi sudul Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 1 şi 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12...-10 grade în depresiuni şi 0 grade pe litoral.

Prognoza meteo pentru duminică, 13 februarie 2022

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale în a doua decadă a lunii februarie în majoritatea regiunilor. Cerul va avea înnorări mai persistente în sud şi sud-vest şi temporare în restul zonelor şi vor fi precipitaţii mixte în sudul Banatului şi vestul Olteniei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă şi trecător în estul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 1 şi 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 şi 2 grade, mai coborâte în depresiuni.

Sursa: ANM

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close