Antena 3 CNN Opinii Berta Popescu: „Justiția este de acum încolo. Eu abia aștept să văd ce se întâmplă în 2020”

Berta Popescu: „Justiția este de acum încolo. Eu abia aștept să văd ce se întâmplă în 2020”

2019 a fost anul decisiv pentru schimbare politică. Berta Popescu: „Eu abia aștept să văd ce se întâmplă în 2020, cu toate schimbările astea”

Berta Popescu: „Justiția este de acum încolo. Eu abia aștept să văd ce se întâmplă în 2020”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de Berta Popescu    |    31 Dec 2019   •   17:27

„Cred că justiția are în cele mai multe schimbări și momente critice în politică un rol de spus. Am văzut că mai ales discursul președintelui și al liberalilor a fost de fiecare dată pe baza dosarelor penale, pe baza intervenției în justiție, schimbări ale legilor justiției care au fost făcute până acum și criticile tot pe justiție.

Cumva totul are legătură cu ce se întâmplă sau nu se întâmplă în justiție. Cred că foarte importantă a fost acea ordonanță 13. De atunci mi s-a părut că a fost creat acel val de ură în ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea și apoi tot PSD-ul.

Momentul clar cel mai important a fost cel al condamnării lui Liviu Dragnea. Atunci când pare că totul s-a schimbat și dintr-o dată nici justiția nu a mai contat, nimeni nu mai vorbea despre asta.

PSD a făcut un pas mare înapoi și cred că atunci PSD a pierdut inclusiv din ce aveau.

Justiția este de acum încolo. Eu abia aștept să văd ce se întâmplă în 2020, cu toate schimbările astea”, a spus Berta Popescu, marți seară, la Antena 3.

Berta Popescu, despre cele mai importante momente din 2019

×
Subiecte în articol: Berta Popescu justitie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close