Antena 3 CNN Opinii Geoană: Mă mut la marmacie!

Geoană: Mă mut la marmacie!

Geoană: Mă mut la marmacie!
08 Mar 2008   •   03:17

Avea dreptate Iliescu să-l facă pe Geoană prostănac. Soacră-sa are o situaţie locativă mai tare ca a mătuşii Tamara, iar el locuieşte într-o casă cu chirie de la RAPPS. Asta-i ştirea. Acum, informaţii de background.

Pentru imaginea sa, diplomatul a evitat să-şi numere proprietăţile pe degete, preferând să plătească la stat câteva mii de lei pe lună, pentru a părea "sărac şi cinstit?. Iar când Guvernul, susţinut de PSD, îl mătură afară din propria casă, el tace mâlc şi spune că se mută de bună voie. Nu într-un palat, ci "la un prieten", până e gata casa construită printr-un credit.

Urmează analiza (printre rânduri). La Geoană, e pe undeva vorba de un caz patologic. De la insultele lui Iliescu, până la miştourile lui Băsescu, diplomatul a înghiţit destule. Miza? Speranţa ca măcar nepoţii să-l vadă cărându-şi geamantanul de firmă la biroul din palatul Cotroceni. Şi acum a făcut tot "ciocu mic" (e o expresie de "a lor"), deşi îi venea să şuiere printre rânduri bancul cu "mă mut la marmacie".

Poate că ei cred că noi îi credem în scârmâiala asta după explicaţii locative populiste. Din păcate, îşi creează singuri un capital electoral atât de imaculat, încât nimănui n-o să-i mai vină să-l murdărească cu vreo ştampilă de vot. (The end.)

Bogdan Pitaru, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Bogdan Pitaru
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close