Antena 3 CNN Opinii Marius Pieleanu: Noi nu putem să declarăm starea de urgență în România cu un guvern interimar

Marius Pieleanu: Noi nu putem să declarăm starea de urgență în România cu un guvern interimar

Marius Pieleanu a vorbit despre retragerea lui Florin Cîțu din fruntea guvernului. Acesta susține că marele pierzător al acestei zile a fost poporul român.

Marius Pieleanu: Noi nu putem să declarăm starea de urgență în România cu un guvern interimar
Sursa foto: Foto captura Antena 3
de Marius Pieleanu    |    12 Mar 2020   •   16:43

”Din nefericire, pentru noi, cetățenii acestei țări, jocul politic al PNL din Parlament nu are nicio legătură cu interesele noastre. Ne așteptăm ca și România să ia decizia insituirii stării de urgență, cum a făcut și Viktor Orban în Ungaria. Viktor Orban e un lider de necontestat. Noi nu putem să declarăm starea de urgență în România, cu un guvern interimar care nu are legitimitate politică. Despre asta e vorba, despre legimitatea politică a unui guver. 

Elementul fundamental, pentru societatea românească e important azi ca să avem un guvern legitim care să aibă curajul și puterea de a negocia uriașele provocări negative care ne așteaptă. Nu e de joacă cu acest nenorocit de virus. Azi, marele câștigător e PSD, care pe lângă managementul eficient dovedit și realizat de Marcel Ciolacu. Din păcate, marele pierzător al acestei zile e poporul român.”, a spus Marius Ciolacu.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close