Antena 3 CNN Politică 2,52 lei donaţi de suceveni şi trimişi prin poştă pentru ?bunăstarea? guvernului Boc

2,52 lei donaţi de suceveni şi trimişi prin poştă pentru ?bunăstarea? guvernului Boc

2,52 lei donaţi de suceveni şi trimişi prin poştă pentru ?bunăstarea? guvernului Boc
Sursa foto: Emil Boc
31 Mai 2010   •   15:52

TSD Suceava a trimis, luni, prin mandat poştal, premierului Emil Boc, suma de 2 lei şi 52 de bani, colectaţi în cadrul unor acţiuni de colectare de fonduri, una din ele dedicată bunăstarii personală a membrilor Cabinetului Boc, iar alta pentru achiziţionarea de alimente pentru pensionari.
Un grup de 50 de tineri social-democraţi, împărţiţi în două echipe, au pornit din faţa sediului PDL Suceava către sediul Consiliul Judeţean Suceava, într-o acţiune de colectare de bani carea durat jumătate de oră.
Într-o găleată portocalie inscripţionată cu mesajul electoral al lui Traian Băsescu, sucevenii au donat 2,52 lei bunăstarea personală a membrilor Cabinetului Boc, în timp ce pentru achiziţionarea de alimente de bază pentru pensionari, locuitorii urbei moldovene au donat 330 de lei, iar în găleata portocalie aceştia au aruncat 2 lei şi 52 de bani, precum şi o bucată mică dintr-o bordură.
Cei 2 lei şi 52 de bani au fost expediaţi prin mandat poştal pe adresa Guvernului României, pentru premierul Emil Boc.
Din cealaltă sumă, tinerii social-democraţi vor cumpăra alimente de bază pentru 20 de familii de pensionari nevoiaşi, din cartierele sucevene Burdujeni şi Iţcani, pachetele urmând să fie înmânate personal de participanţi la acţiune.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close