Antena 3 CNN Politică Acuzații grave pentru Liviu Dragnea la PSD. Marcel Ciolacu, către Firea: ”Gabi, s-au temut de ascensiunea ta”

Acuzații grave pentru Liviu Dragnea la PSD. Marcel Ciolacu, către Firea: ”Gabi, s-au temut de ascensiunea ta”

Fosta conducere PSD s-a temut de ”ascensiunea Gabrielei Firea și au încercat să tragă frâna de mână. Este declarația făcută de Marcel Ciolacu, la conferința de alegeri a PSD București, făcând eferire la Liviu Dragnea.

Acuzații grave pentru Liviu Dragnea la PSD. Marcel Ciolacu, către Firea: ”Gabi, s-au temut de ascensiunea ta”
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu/Facebook
16 Dec 2019   •   17:52

”Vă fac o mărturisire, partidul nu a sprijinit PSD București pe măsură aportului pe care l-a avut Firea. Partidul putea și trebuia să o sprijine pe Firea ca Primar General. Cei care au condus acest partid puteau face mai mult pentru București. A fost o temere a fostei conducere PSD față de primarul general. Este al doilea cel mai votat om din România. Acest lucru trebuie recunoscut, este membrul de partid cel mai votat. Asta e motivul pentru care au încercat să-ți traga frană de mână și s-au temut de ascensiunea ta

Eu sunt alături de Gabriela Firea. PSD a câștigat cele mai multe voturi aici în București la prezidențiale, este o realitate de care trebuie să ținem seama. Dacă PSD e puternic aici, la București, PSD e puternic în întreagă țară. PSD trebuie să recunoască valoarea Gabrielei Firea. Aici la București se va da bătălia decisivă”, a zis Ciolacu.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close