Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: Guvernul nu este sub tutelă. Sfatul fostului premier pentru șeful PSD

Adrian Năstase: Guvernul nu este sub tutelă. Sfatul fostului premier pentru șeful PSD

Adrian Năstase: Guvernul nu este sub tutelă. Sfatul fostului premier pentru șeful PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Mar 2017   •   23:32

Fostul premier Adrian Năstase este de părere că preşedintele PSD, Liviu, Dragnea, ar trebui să-şi schimbe modul în care comunică în mod public, pentru că Executivul nu este sub tutelă, atrăgând atenția că acest lucru îi poate slăbi autoritatea.

”Nu poţi să spui ca şef de partid «Rog Guvernul să facă...» sau «voi cere Guvernului», că Guvernul nu este sub tutelă. De aceea, eu cred că Liviu Dragnea să găsească alt mod de comunicare. Nu mi se pare moral să ieşi public în felul ăsta să-ţi sfătuieşti Guvernul pentru că îi tai craca de sub picioare. Nu va mai avea autoritatea necesară”, a spus fostul prim-ministru Adrian Năstase, luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Năstase i-a mai dat un sfat șefului PSD, precizând că speră ca Dragnea să nu se supere, pentru că ține foarte mult la el.

"Ţin foarte mult ca partidul şi Guvernul PSD-ului şi acestei coaliţiei să realizeze performanţa pe care şi-au propus-o. Aşa încât, cred că el trebuie să se concentreze pe activitatea de partid şi mai ales pe activitatea Parlamentului, pentru că el nu realizează încă puterea extraordinară pe care o poate avea Parlamentul ca un complement la activitatea Guvernului. N-are de ce să se ocupe atât de mult de activitatea Guvernului, să se ocupe mai mult de activitatea Parlamentului, care poate schimba bazele instituţionale", a adăugat Năstase. 

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close