Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase, la congresul TSD: Traiane, nici nu ştii cât de mic începi să fii (VIDEO)

Adrian Năstase, la congresul TSD: Traiane, nici nu ştii cât de mic începi să fii (VIDEO)

Adrian Năstase, la congresul TSD: Traiane, nici nu ştii cât de mic începi să fii (VIDEO)
02 Oct 2010   •   13:07

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a reluat, sâmbătă, la congresul TSD, un mesaj către Traian Băsescu pe care l-a folosit în urmă cu un an, la congresul de lansare a candidaturii lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale, informează Mediafax.

Năstase i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu următorul mesaj: "Traiane, nici nu ştii cât de mic începi să fii".

Mesajul este replică la afirmaţia făcută de Traian Băsescu în 2004, când şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale împotriva lui Adrian Năstase."Adriane, nici nu ştii cât de mic începi să fii", spunea, atunci, candidatul Alianţei PNL-PD.

Năstase a mai spus, la congresul TSD, că Traian Băsescu a făcut "câteva greşeli".

"Am să enumăr acum doar două din ele: primul mandat şi al doilea mandat", a adăugat el. Năstase a mai afirmat că, pentru Băsescu, modelul de politician ar fi "o îmbinare între Hoară şi Bercea Mondialul".

"Traian Băsescu nu o să cadă din cauza conspiraţiei mogulilor, o să cadă din cauza furiei românilor pe care i-a batjocorit. Când tai pensii, tai salarii, când dai palme alegătorilor tăi, când minţi tot timpul, când te cerţi pe stradă, când îţi sacrifici colegii şi prietenii pentru interesul tău personal, când nici echipa ta nu mai are încredere în tine, la ce te mai poţi aştepta?", a mai spus Năstase.

El a mai apreciat că PSD ar fi cel mai bine pregătit să propună soluţii de guvernare, pentru că social-democraţii "au cele mai multe bloguri şi cele mai multe conturi de facebook".

Liviu Dragnea: Vasile Blaga şi-a luat-o de la Traian Băsescu; Miniştrii Finanţelor şi Muncii sunt Stan şi Bran

De asemenea, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la congres, că fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, "şi-a luat-o" de la preşedintele Traian Băsescu, iar miniştrii Finanţelor şi Muncii sunt Stan şi Bran.

Dragnea, a spus că miniştrii de Finanţe şi al Muncii sunt asemeni lui Stan şi Bran, unul spunând "o să", iar celălalt "nu s-a discutat încă".Congresul TSD, reunit sâmbătă, în Bucureşti, pentru alegerea viitorului preşedinte, a debutat pe melodia Bug Mafia, "Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?", un remix făcut după melodia "Amintire cu haiduci", compusă de Vali Sterian şi lansată de Mircea Baniciu.

Congresul se desfăşoară sub sloganul "TSDuce lupta", pe parcursul acestuia urmând a se lansa campania "Cumpăraţi produse româneşti. Salvăm România".

La eveniment participă circa 1.500 de tineri social-democraţi, acesta având loc la hotelul Rin, deţinut de vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă.

La Congres se va alege viitorul preşedinte al TSD, în condiţiile în care există un singur candidat - Nicolae Bănicioiu, actual lider al tinerilor social-democraţi.

De asemenea, cu această ocazie se doreşte adoptarea unor modificări ale statului, respectiv trecerea la un mandat de doi ani şi nu de patru pentru preşedinte, preşedinţii organizaţiilor locale de tineri să aibă funcţia de vicepreşedinte al organizaţiilor de seniori, iar secretarii generali de la tineret să deţină funcţia de secretari executivi la seniori.

La eveniment participă preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedintele CN Adrian Năstase, secretarul general Liviu Dragnea, vicepreşedinţii Titus Corlăţean şi Robert Negoiţă şi preşedintele Organizaţiei de Femei, Rovana Plumb.

Antena3.ro

×
Parteneri
x close