x close

Adrian Năstase, răspuns clar. Revine sau nu în PSD?

13 Feb 2020   •   20:01
Adrian Năstase, răspuns clar. Revine sau nu în PSD?

Adrian Năstase, fost preşedinte al PSD şi premier al României, a declarat dacă va mai reveni în PSD, după ce Ionuţ Vulpescu a propus ca foştii lideri ai PSD să fie membri în BPN. 

"În mod evident, răspunsul este nu, pentru că statutul partidului este destul de clar. Se spune că persoanele condamnate nu pot fi membri de partid. Nu vreau să comentez faptul că am fost condamnat pentru chestiuni legate de partid şi de finanţarea partidului şi că am plătit eu banii pentru finanţarea campaniei din 2004. Ceea ce spune Ionuţ Vulpescu este o idee care ţine până la urmă nu neapărat de calitatea de membru, ci de calitatea de fost preşedinte al PSD. Sigur, dintr-un anumit punct de vedere, poate fi util. Dar aici este o problemă esenţială. Întrebarea este dacă cei care conduc acum partidul doresc sau nu să aibă un sfat al bătrânilor! 

Din ce am văzut eu, de-a lungul ultimilor ani, acest lucru nu s-a dorit, aşa că sunt destul de sceptic cu viitorul acestei propuneri. Ar trebui modificat statutul, după ce se modifică vorbim!", a declarat Adrian Năstase în exclusivitate pentru DC NEWS

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati