Antena 3 CNN Politică Adrian Țuțuianu, cu primarii la ușa lui Liviu Dragnea. „Nu retractez ce am zis. Nu plec din PSD”

Adrian Țuțuianu, cu primarii la ușa lui Liviu Dragnea. „Nu retractez ce am zis. Nu plec din PSD”

Adrian Țuțuianu, cu primarii la ușa lui Liviu Dragnea. „Nu retractez ce am zis. Nu plec din PSD”
15 Oct 2018   •   17:42

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şi-a adus primarii din județ în faţa biroului lui Liviu Dragnea, sub pretextul unei expoziții.

Nu a ratat însă ocazia de a spune că nu retrage nimic din ce a spus, că nu ar fi singurul din partid care crede că PSD s-a comportat „ca un partid de maimuţe”.

Între timp, a apărut și un om din administrația lui Țuțuianu care îl atacă. Fostul președinte el Consiliului Județean Alexandru Oprea iese acum la atac tocmai împotriva lui Adrian Țuțuianu. 

Alexandru Oprea spune că după ședința Comitetului Executiv, în care s-a dat vot pentru Liviu Dragnea, s-ar fi așteptat ca atitudintea lui Țuțuianu să fie una constructivă. 

Alexandru Oprea este consilier județean al PSD Dâmbovița, ales președinte al Consiliului Județean, după alegerile din 2016. În urma unui scandal de proporții cu Adrian Țuțuianu, în februarie 2017, Oprea a fost nevoit să demisioneze din funcția de președinte al CJ, după ce partidul i-a retras sprijinul politic, iar organizația județeană a votat pentru excluderea sa din PSD.

×
Subiecte în articol: Adrian Ţuţuianu Liviu Dragnea primari
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close