Antena 3 CNN Politică Află totul despre "omul de casă" al lui Emil Boc. Cum a ajuns în fruntea Clujului Sorin Apostu

Află totul despre "omul de casă" al lui Emil Boc. Cum a ajuns în fruntea Clujului Sorin Apostu

Află totul despre "omul de casă" al lui Emil Boc. Cum a ajuns în fruntea Clujului Sorin Apostu
Sursa foto: Foto: napocanews.ro
de O.P.    |    10 Noi 2011   •   05:50

Sorin Apostu este unul dintre cei mai importanţi primari din ţară şi în acelaşi timp un apropiat al lui Emil Boc. Chiar premierul a fost cel care l-a propulsat la şefia organizaţiei PDL Cluj.

Omul de casă al lui Emil Boc, aşa cum îi spun cei care îl cunosc pe Sorin Apostu, a ajuns edilul oraşului Cluj-Napoca în urma unui rezultat zdobitor pentru adversarii lui politici din 2009.

Primarul Clujului, Sorin Apostu, va ajunge în această dimineaţă la Curtea de Apel, cu propunerea de arestare preventivă

A câştigat alegerile pentru primărie, în urma demisiei lui Emil Boc, numit prim-ministru, cu 63% din voturi, din primul tur de scrutin. Cărarea îi era deja bătătorită de Emil Boc, aflat atunci la al doilea mandat de primar.

Tot Emil Boc a fost cel care l-a adus pe Sorin Apostu în Partidul Democrat în 2000 şi mai apoi, în 2004, la primărie pe funcţia de director tehnic. Ulterior este ales consilier local, iar în iunie 2008 devine viceprimar al municipiului Cluj-Napoca.

Din luna aprilie a acestui an este şi preşedintele organizaţiei municipale a PDL. Sorin Apostu este doctor în medicină veterinară şi licenţiat în Comunicare şi relaţii publice, este căsătorit şi are doi copii.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close