Antena 3 Politică PSD: Întreaga Românie se confruntă cu o secetă severă. Executivul nu face nimic

PSD: Întreaga Românie se confruntă cu o secetă severă. Executivul nu face nimic

de S.T.    |    30 Apr 2020   •   12:40
PSD: Întreaga Românie se confruntă cu o secetă severă. Executivul nu face nimic
Sursa foto: Pixabay.com

PSD acuză că agricultura românească a fost lăsată de izbeliște de Guvernul PNL.

„Agricultura românească a fost lăsată de izbeliște de Guvernul PNL, în condițiile în care întreaga Românie se confruntă cu o secetă severă.

Am invitat fermierii și reprezentanții din industria alimentară, din întreaga țară, într-o videoconferință cu domnii Paul Stănescu, Petre Daea, Valeriu Steriu, Adrian Rădulescu și Daniel Botănoiu, pentru a discuta despre măsurile urgente pe care le vom lua pentru a sprijini agricultura românească și pentru a contracara efectele devastatoare ale secetei.

Situația este dramatică, sunt zone în țară în care cultura de toamnă este compromisă 100%, iar Executivul nu face nimic concret pentru a ajuta fermierii.

Nu putem asista pasivi la modul în care este distrusă agricultura de #incompetența PNL. Vom propune urgent Parlamentului un plan de măsuri pentru sprijinirea reală a fermierilor și a industriei alimentare!

Soluțiile pentru agricultura românească rezultate din discuțiile cu fermierii din întreaga țară vor fi prezentate de Petre Daea, într-o conferință de presă, imediat după încheierea videoconferinței organizate de PSD cu reprezentanții fermierilor și industriei alimentare”, transmite Partidul Social Democrat pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close