x close

Alegeri anticipate 2020. Raluca Turcan: „Potrivit Constituţiei, în momentul de faţă, termenul limită ar fi 28 iunie”

de S.T.    |    13 Feb 2020   •   23:33
Alegeri anticipate 2020. Raluca Turcan: „Potrivit Constituţiei, în momentul de faţă, termenul limită ar fi 28 iunie” 534

ALEGERI ANTICIPATE 2020. Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat joi că, potrivit Constituţiei, în momentul de faţă, termenul limită pentru data alegerilor anticipate ar fi 28 iunie, menţionând că este posibilă orice variantă, fie ca aceste alegeri să aibă loc în acelaşi timp cu cele locale, fie la o diferenţă de o zi sau o săptămână.

ALEGERI ANTICIPATE 2020. „Pe Constituţie, în momentul de faţă, termenul limită până la care am putea suprapune alegerile anticipate cu alegerile locale ar fi 28 iunie, pentru că în 28 iunie, practic, ieşim din cadrul de existenţă a mandatului aleşilor locali. (...)

Până la urmă data se stabileşte prin hotărâre de guvern şi, de asemenea, în funcţie de calendarul care iese din Parlament.

ALEGERI ANTICIPATE 2020. În acelaşi timp, vreau să vă asigur de un lucru: noi dorim o prezenţă mare la vot, noi dorim o reprezentare bună a românilor, nu fugim de votul românilor, deci, vom găsi acea dată şi vom alege acea dată astfel încât să permitem românilor să voteze în număr cât mai mare”, a afirmat Raluca Turcan.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

alegeri anticipate 2020 Raluca Turcan
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati