Antena 3 CNN Politică Alfred Simonis: Cîţu ascunde datele din care ar rezulta mărirea TVA-ului, tăierile salariale şi concedierile

Alfred Simonis: Cîţu ascunde datele din care ar rezulta mărirea TVA-ului, tăierile salariale şi concedierile

Alfred Simonis, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, îl acuză pe ministrul Finanţelor Florin Cîţu că ascunde datele dezastrului pe care îl pregăteşte pentru români prin bugetul anului viitor.

Alfred Simonis: Cîţu ascunde datele din care ar rezulta mărirea TVA-ului, tăierile salariale şi concedierile
de Gabriel Dano    |    26 Oct 2020   •   16:15

"Cîțu, așa-zisul ministru de Finanțe, crede că, dacă aruncă un val de jigniri la adresa românilor sau a unui partid, poate acoperi refuzul de a le spune tuturor contribuabililor țării ce le-a pregătit Guvernul PNL pentru anul viitor.

Ascunderea datelor din care ar rezulta mărirea TVA-ului, tăierile salariale, concedierile ori aducerea FMI înapoi în România, pe scurt - austeritate, cum se numește?" - întreabă Alfred Simonis, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a PSD

Textul este însoţit de o caricatură promovată luni în spaţiul virtual de mai mulţi membri social-democraţi. Imaginea îl înfăţişează pe Sorin Cîţu mascând date vitale din bugetul pregătit pentru 2021. 

Anterior, PSD a acuzat PNL că ascunde bugetul pe anul viitor.  

„De ce ascunde #PNL bugetul pe anul 2021? Pentru că urmează redeschiderea discuțiilor cu FMI, iar Guvernul Orban urmează să majoreze TVA, să taie – așa cum au mai făcut! – salarii și să concedieze masiv pentru a acoperi găurile din buget produse prin măsurile haotice din acest an”, se întreabă retoric reprezentanții PSD, într-o postare Facebook.

Florin Cîţu a răspuns însă doae cu o altă întrebare:

La întrebarea psd-istilor “de ce nu prezintă PNL bugetul pe 2021” nu se poate raspunde decât cu o altă întrebare : de ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile? 

 

 

×
Subiecte în articol: PSD Florin Cîțu
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close