Antena 3 CNN Politică Alina Gorghiu, cu sutienul la vedere la alegerile pentru conducerea PNL Timiş

Alina Gorghiu, cu sutienul la vedere la alegerile pentru conducerea PNL Timiş

Alina Gorghiu a făcut o greşeală vestimentară flagrantă, astăzi, la alegerile pentru conducerea PNL Timiş şi a asortat o bluză transparentă cu un sutien alb, astfel că celor din sală nu le-a venit să creadă ce văd.

Alina Gorghiu, cu sutienul la vedere la alegerile pentru conducerea PNL Timiş
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    07 Aug 2021   •   12:05

Alina Gorghiu a stârnit imaginaţia tuturor liberalilor prezenţi la alegerile pentru conducerea PNL Timiş, atunci când a urcat la pupitru şi a început să vorbească despre echipa pe care o consideră câştigătoare.

Dintr-o greşeală sau poate pentru a-i convinge pe liberali să îl voteze pe liberalul Alin Nica, pe care ea îl susţine, Alina Gorghiu a apărut într-o bluză transparentă prin care i se vedea sutienul alb.

O greşeală vestimentară flagrantă, mai ales pentru un politician de top care a participat la numeroase emisiuni televizate şi evenimente publice.

Totuşi, cel mai probabil, liberalii au fost atenţi la vorbele măreţe şi încrederea acordată de Alina Gorghiu lui Alin Nica pentru conducerea PNL Timiş şi mai puţin la vestimentaţia transparentă.

De asemenea, Alina Gorghiu nu a fost singura participantă la alegerile de la PNL Timiş care a avut o ţinută... diferită.

La rândul său, europarlamentarul liberal Gheorghe Falcă a asortat costumul şi cravata cu o şapcă.

Ţinutele liberalilor au avut scopul de a atrage atenţia de la scandalul izbucnit în cadrul PNL Timiş odată cu alegerile pentru conducere.

Imagini cu bătaia generală de la alegerile interne ale PNL. Liberalii s-au îmbrâncit până la sânge

Mai mulţi membri ai PNL Timiş s-au îmbrâncit şi chiar s-au lovit cu palmele şi pumnii, în urmă cu o săptămână, după ce unii dintre ei nu au fost lăsaţi să intre în sala în care se desfăşurau alegerile.

×
Subiecte în articol: PNL Alina Gorghiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close